۳۰ شهریور ۱۳۸۹، ۹:۳۲

مهر گزارش می دهد:

سرنوشت نامعلوم انتخاب مدیر عامل بانک رفاه کارگران

سرنوشت نامعلوم انتخاب مدیر عامل بانک رفاه کارگران

بانک رفاه کارگران که 96 درصد سهام آن متعلق به سازمان تامین اجتماعی است، با گذشت یک ماه هنوز بدون مدیرعامل به فعالیت ادامه می‌دهد.

به گزارش خبرنگار مهر، بانک رفاه کارگران به عنوان بانکی که 96 درصد سهام آن متعلق به سازمان تامین اجتماعی است، با گذشت حدود یک ماه هنوز بدون مدیرعامل است.

با توجه به اینکه بخش بسیار عمده سهام این بانک متعلق به سازمان تامین اجتماعی است و بانکی خصوصی تلقی می شود، تعیین مدیرعامل آن نیز بر عهده سازمان تامین اجتماعی است.

این در حالی است که هنوز مجمع عمومی عادی سالیانه سال 88 بانک رفاه کارگران که گویا مدیرعامل نیز در جلسه این مجمع تعیین خواهد شد، انجام نشده است.

در عین حال مطرح می شود که صورتهای مالی این بانک برای برگزاری مجمع از مدتها قبل آماده بوده است، برگزاری مجمع نیز بر عهده سازمان تامین اجتماعی است.

پیش از این پیمان نوری که هم اکنون به عنوان رئیس سازمان خصوصی سازی به جای غلامرضا حیدری کردزنگنه توسط وزیر امور اقتصادی و دارایی منصوب شده است، مدیرعامل بانک رفاه کارگران بود.

هم اکنون رضا معمار اصفهانی که در زمان مدیرعاملی پیمان نوری، قائم مقام این بانک بود، به عنوان سرپرست در بانک رفاه کارگران مشغول به فعالیت شده است. 

بانک رفاه کارگران طی سالهای اخیر با مسائلی از جمله دولتی یا غیر دولتی بودن، واگذاری سهام و غیره مواجه بود، برخی بر این عقیده بودند که سهام این بانک باید همچون سهام بانکهای تجارت، صادرات و ملت در بورس به بخش خصوصی واگذار شود، اما دیوان عدالت اداری رای داد که مالکیت 96 درصد از سهام این بانک متعلق به سازمان تامین اجتماعی است.

همچنین مطرح شده بود که با توجه به اینکه 6 درصد سهام باقیمانده این بانک متعلق به دولت است، بر اساس دستور رئیس جمهور مبلغ این 6 درصد سهام از طریق سازمان تامین اجتماعی، پرداخت و سهم این سازمان 100 درصد شود.

بنابراین مالک بانک رفاه، سازمان تامین اجتماعی است که در چارچوب اصل 44 می تواند بر روی دارایی های خود تصمیم گیری کند.

موضوع دیگری که طی سالهای اخیر مطرح بوده مربوط به نام بانک "رفاه کارگران" است، نام این بانک در اساسنامه بانک و در طول تاریخ فعالیت "رفاه کارگران" ذکر شده است، اما در دو دوره مدیریت قبل از پیمان نوری، بانک به جهت ایجاد وجه عمومی و تثبیت این موضوع که بانک رفاه کارگران یک بانک انحصاری که تنها به قشر خاصی از مردم خدمت می دهد، نیست، واژه کارگران را در تبلیغات خود حذف کرد.

هم اکنون سرمایه بانک 90 میلیارد تومان است که بر اساس دستور بانک مرکزی باید سرمایه این بانک به 400 میلیارد تومان افزایش یابد که به نظر می رسد در دستور کار مجمع آتی بانک باشد.

کد خبر 1155169

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha